Practitioners Nederland en België

Maneesha de Gier

Telefoon: 070-3854313 06-40482773
E-Mail info@taralotus.nl
Website: www.TaraLotus.nl
Plaats: Voorburg
Provincie: Zuid-Holland
Level: 3
Praktijk sinds: 2010

Reconnective Healing en de Reconnection brengen je weer in verbinding met je oorspronkelijke blauwdruk van gezond en heel zijn. Nog korter gezegd: weer thuis bij jezelf. In het licht, de kracht en de wijsheid die je van nature bent.
 
En daar hoef je dus niets voor de doen! Alleen maar zo diep mogelijk te ontspannen en dat wat Is (of God, het Universum, Spirit of hoe je het maar noemen wilt) weer in je toe te laten. Zodat je je weer herinnert dat je daar altijd mee verbonden was, bent en zal zijn (Re-Connect). En dat is wat in de sessie gebeurt. Heel direct en heel krachtig.
 
Wij als practitioners stellen geen diagnose en sturen of manipuleren niets. We faciliteren alleen dat de kracht van de RH licht frequenties zo optimaal mogelijk hun werk kunnen doen. Het herstelt de balans, geeft rust en orde, versterkt de vitaliteit en levenskracht en inzichten en oplossingen dienen zich spontaan aan.
 
In Voorburg heb ik mijn eigen praktijk onder de naam TaraLotus. Ook vanuit cranio-sacraal en yoga heb ik al vele mensen mogen helpen zich weer met hun eigen innerlijke kracht en wijsheid te verbinden. Maar sinds ik in 2010 met Eric Pearl in aanraking ben gekomen en met de RH frequenties ben gaan werken zijn de resultaten echt verbluffend.
Echt, met hooguit 3 sessies zijn mensen o.a. spontaan uit depressies gekomen, vrouwen ineens zwanger geworden, hoofdpijnen en rugklachten verdwenen, overgangsklachten verminderd of verdwenen, nieuwe banen en relaties zomaar verschenen. En bij iedereen het diepe besef dat ze "thuis" in zichzelf zijn en verbonden met de Universele Intelligentie.
 
En dat geeft zo'n diep vertrouwen in jezelf. Dat is niet uit te leggen. Dat kan je alleen maar zelf ervaren.
 
Ik ben heel blij en dankbaar dat ik zoveel mensen kan en mag faciliteren in het terugvinden van hun eigen innerlijke kracht en wijsheid. En dat we zo met elkaar meer licht en bewustzijn co-creëren.
 
Ik ontmoet je graag in mijn praktijk. Bel of mail gerust voor meer informatie en het maken van een afspraak.
 

 vorige paginaKijk voor een overzicht van alle therapeuten over de wereld op http://www.reconnectionpractitionersgroup.com/directory/.