Practitioners Nederland en België

Suzanne Lommers

Telefoon: 06-36216542
E-Mail info@pure-connect.nl
Website: http://www.pure-connect.nl
Plaats: Utrecht
Provincie: Utrecht
Level: 3
Praktijk sinds: 2012

Suzanne Lommers heeft een passie om mensen weer, of meer bewust, te verbinden met hun pure zelf, met hun passies en talenten, zodat ze deze kunnen inzetten voor en delen met de wereld.
 
Met een Ph.D op zak op het gebied van cultuur en identiteitsvorming brengt ze jonge mensen in contact met henzelf en hun eigen passies via onderwijsvernieuwing. “Ik vind het geweldig om te zien hoe iemand zich ineens kan realiseren dat hij of zij een keuze maakt die echt bij hem of haar past, of wanneer een gezicht gaat stralen door een creatief idee.”
 
Haar Praktijk voor Reconnective Healing en The Reconnection vormt een bijzondere, persoonlijke aanvulling op haar onderwijswerk. “Er zit iets heel puurs in het proces wanneer een cliënt op kwantumniveau verbonden wordt met de frequenties, wanneer ze met een andere houding de deur uitlopen, of wanneer ze na twee weken bellen omdat ze weer eten na een jaar chronische misselijkheid. Die hervonden balans en innerlijke richting transformeert mensen zodat ze keuzes maken die echt bij hen passen. Het is prachtig om te zien en om te kunnen delen. Wees welkom!”
 


vorige paginaKijk voor een overzicht van alle therapeuten over de wereld op http://www.reconnectionpractitionersgroup.com/directory/.