Practitioners Nederland en België

Lutti - Lutgarde Coene

Telefoon: 0477-644178 / 0032-477644178
E-Mail lutgarde.coene@skynet.be
Plaats: Antwerpen
Provincie: Belgie
Level: 3C
Praktijk sinds: 2008

Foundational Practitioner of Reconnective Healing® + Reconnection-Certified Practitioner®

 

Voordat ik Reconnective Healing® en The Reconnection® leerde kennen werkte ik gedurende vele jaren met verschillende helingmethoden zoals Reiki en Aura & Chakra reading. Ik volgde ook meerdere jaren Psycho-Energetica en the Flower of Life. Daarnaast organiseerde ik gedurende 10 jaar workshops rond persoonlijke ontwikkeling in de Benelux wat mij zeer veel tools gaf en zeer leerzaam was.

Wanneer Reconnective Healing® en The Reconnection® mijn pad kruisten in 2008 wist en voelde ik, dat ik dit Licht en deze Informatie met anderen wou delen.

Na de eerste informatieavond voelde ik me zó verbonden dat ik besloot om Level I en II in Antwerpen hetzelfde weekend nog te volgen en voltooide Level III in Parijs enkele maanden later. Ik ben dankbaar te kunnen werken met deze frequenties en om de enorme transformaties in de fysieke, mentale, emotionele en spirituele niveaus bij mezelf en bij degenen die Reconnective Healing® evenals The Reconnection® ontvangen, te zien. Ik stel vast dat deze frequentie elke persoon geeft wat nodig is en helpt met de persoonlijke groei en genezingsproces.

Ik verheug me om je te ontmoeten! Je bent van harte welkom!

Lutti Coene

Talen: Nederlands, Frans, Engels, Spaans, Kroatisch. Noties Duits en Italiaans. 

 vorige paginaKijk voor een overzicht van alle therapeuten over de wereld op http://www.reconnectionpractitionersgroup.com/directory/.