Practitioners Noord-Holland

José-Marie Veenhof

Telefoon: 06-48526005
E-Mail info@centerforbeing.com
Website: www.centerforbeing.com
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Level: 3C
Praktijk sinds: 2008

Het chemische model van heling is slechts één van de mogelijkheden die ons ter beschikking staan. Door gebruik te maken van heling middels frequenties, zetten we de intelligentie van het universum en het lichaam-zelf in voor het helingsproces. De DNA in onze cellen is meetbaar licht. Neemt de gezondheid van onze lichaamscellen af, dan dimt het licht, de trilling vertraagt. Door licht in te brengen, verdwijnen de dichte energiepatronen, de zaken met een lagere frequentie dan licht. Reconnective Healing brengt licht en informatie en geeft onze DNA software daarmee een upgrade.

 

Mijn benadering van healing is nuchter: iedereen kan het en toestemming vragen voor een healing wordt gegeven door de enige Intelligentie die ertoe doet; toestemming vragen voedt alleen maar beide ego's.

 

In mijn praktijk gebruik ik het weten waarmee ik op aarde kwam, de kennis die ik heb opgedaan, de ervaringen op mijn eigen pad en de hoge trillingsfrequentie van simpelweg ZIJN, voor de ondersteuning in bewustwording en zelf-heling van anderen. Het leven is slechts een terugkomdag. Om steeds een stapje verder te komen in de ervaring van wie we werkelijk zijn: liefde en licht. Love is all, and all is love. Let's enlighten up together, ALOHA!vorige paginaKijk voor een overzicht van alle therapeuten over de wereld op http://www.reconnectionpractitionersgroup.com/directory/.