Practitioners Noord-Holland

Patty Jongemaets

Telefoon: 06-53485252
E-Mail info@dolfijnwellness.nl
Website: www.dolfijnwellness.nl
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Level: 3
Praktijk sinds: 2009

Ik zal iets over mezelf vertellen. Qua energie en healingswerk heb ik verschillende dingen gedaan oa Reiki, universele energie therapie en emotionele zielenintegratie enz.
Toen ik met reconnetive healing in aanraking kwam voelde ik alleen al bij het woord iets gebeuren. Niet te vergelijken met wat ik tot nu toe gedaan had. Na the reconnection is alles bij mij in een stroomversnelling gegaan en mijn spirituele pad werd steeds duidelijker. Ik heb bergen energie(ME het vermoeidheidssyndrooom gehad) en mag heel veel mensen helpen of zoals Eric zegt mag ik als doorgeefluik functioneren.
Er gebeurd net als bij mij veel met mensen/kinderen en dat is zo mooi!! Kinderen ervaren nog meer. Laatst zij een vriendin(zij was heel sceptisch!!) over een vrouw die een healing had gehad; 'Het is niet te geloven, ze is weer wie ze was en nog puurder en ik geef het niet graag toe maar er is een wonder gebeurd, er lijkt wel een hele laag weg'. Eigenlijk begon ze met: "je hebt wonderenverricht", waarop ik zei dat ik het niet gedaan heb maar het alleen maar heb mogen doorgeven. Dat is wat het is. Het blijft dan nog steeds een wonder hoor! Ik merk dat het zich in veel dingen doorzet, eigenlijk in al het werk wat ik doe, Yoga, meditatie's enz. Zelfs dan ervaren mensen dingen. Mijn dank is groot dat ik de middelen en de tijd had om the reconnection te kunnen doen en het nu door mag geven!
Patty


vorige paginaKijk voor een overzicht van alle therapeuten over de wereld op http://www.reconnectionpractitionersgroup.com/directory/.