Practitioners Noord-Holland

Sandra Bijvoet

Telefoon: 020-6220300 06-23679429
E-Mail info@briljantcoaching.nl
Website: www.briljantcoaching.nl
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Level: 3
Praktijk sinds: 2008

In het hartje van Amsterdam bied ik sinds 2008 Reconnective Healing en The Reconnection aan als onderdeel van mijn praktijk Briljant Coaching.

Reconnective Healing & The Reconnection zijn beiden een zeer krachtige boost voor je energetisch- en fysiek lichaam. Na de afgelopen jaren verschillende healingstechnieken te hebben geleerd en toegepast ben ik bijzonder onder de indruk geraakt van deze frequenties.

Reconnective Healing & The Reconnection kunnen een geweldige ondersteuning zijn voor zowel genezings- als bewustwordingsprocessen. Het kan op een bepaalde manier niet alleen het fysieke lichaam genezen maar werkt vaak veel verder en langer door op het onder- en bovenbewustzijn.

Soms zijn de effecten direct merkbaar en soms werkt het langzamer door. Er gebeurt altijd wel iets en het kan zelfs zijn dat er regelrechte transformaties in gang worden gezet. Niet alleen op het vlak van gezondheid maar ook in werksituaties, relaties, groeiprocessen en dergelijke. Wonderbaarlijk soms

Neem een kijkje op mijn website www.briljantcoaching.nl voor meer informatie en alle mogelijkheden. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten.

Met hartegroet,

Sandra Bijvoet


Logo:


vorige paginaKijk voor een overzicht van alle therapeuten over de wereld op http://www.reconnectionpractitionersgroup.com/directory/.