Practitioners Groningen

Caroline Buwalda

Telefoon: 06-57784775
E-Mail info@arcturuscentre.com
Website: www.arcturuscentre.com
Plaats: Ter Apel
Provincie: Groningen
Level: 3C
Praktijk sinds: 2012

Veel mensen zijn zich bewust van de veranderende tijd waarin wij leven. Dit is te merken op allerlei gebieden, zoals milieurampen, aardbevingen, tsunami’s, vallende politieke systemen, financiële en economische chaos, enz.

 

Het lijkt misschien allemaal heel negatief, maar dit alles is nodig voor het verhogen van ons bewustzijn, om weer de verbinding met elkaar te voelen. Denk maar aan de aanslag op de twin towers in New York en andere grote rampen, waarbij mensen elkaar op allerlei manieren steunen en zich over de hele wereld met elkaar verbonden voelen.

 

Gelukkig zijn er ook veel positieve ontwikkelingen, zoals meer betrokkenheid bij het milieu, aanpak van dierenleed, gezonder (b.v. biologisch) voedsel, enz. Maar ook de “nieuwe” frequenties die door dr. Eric Pearl voor het eerst zijn geactiveerd, namelijk de frequenties die bij Reconnective Healing® en The Reconnection® worden gebruikt.

 

Het is mijn passie om met deze frequenties mensen te helpen lichamelijk en geestelijk gezonder te worden, inzicht in hun processen te krijgen, spiritueel bewust te worden en energetisch op een hoger niveau te komen. Kom kennismaken met een nieuwe manier van denken, voelen en ervaren.

Ik ben het waard, u toch ook?vorige paginaKijk voor een overzicht van alle therapeuten over de wereld op http://www.reconnectionpractitionersgroup.com/directory/.