Practitioners Utrecht

Suzanne Lommers

Telefoon: 06-36216542
E-Mail info@pure-connect.nl
Website: www.pure-connect.nl
Plaats: Utrecht
Provincie: Utrecht
Level: 3C
Praktijk sinds: 2012

Reconnective healing, en met name de Reconnectie, voelt voor mij als een feestje. Het is een feest om te zien hoe mensen hun balans weer hervinden en diepgaande veranderingen zien ontstaan in hun leven. Ten goede! Ze gaan keuzes maken die meer bij hen passen, kunnen weer vreugde voelen en merken dat ze weer energie hebben. 

Voor mij is Reconnective healing een dankbare aanvulling op mijn werk als stress en slaap coach. Sinds 2012 help ik vrouwen op een nieuwe manier omgaan met stress, weer lekker te slapen en zich vrolijk, gezond en fit te voelen. Zodat ze weer gaan stralen en het leven kunnen leven waarvoor ze hier op aarde zijn.

Iedereen is welkom voor een Reconnective Healing Traject: mannen, vrouwen en kinderen. Het is een prachtige manier om weer in balans te komen en op je levenspad gezet te worden. Weg van stress en disbalans naar een leven vol innerlijke rust, tevredenheid en zelfverwerkelijking.

Neem gerust een kijkje op mijn website en geef je daar dan direct op voor mijn gratis korte video cursus over Innerlijke Rust & Life Purpose met Reconnective Healing. Het is een leuke manier om meer te leren over reconnective healing en stress, en zelf de frequenties proberen te voelen.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.vorige paginaKijk voor een overzicht van alle therapeuten over de wereld op http://www.reconnectionpractitionersgroup.com/directory/.