Practitioners Nederland en België

Karin van Agteren

Telefoon: 06-86630281
E-Mail k.e.vanagteren@ziggo.nl
Website: http://www.karin-reconnect.nl/
Plaats: Delft
Provincie: Zuid-Holland
Level: 3
Praktijk sinds: 2014

Ik voel mij geroepen.

In 2011 heb ik mij, al lezende in het wereldberoemde boek van dr. Eric Pearl ®The Reconnection, Heal Others, Heal Yourself, aangemeld voor enkele van zijn seminars om vervolgens het geleerde in praktijk te brengen en heb daaraan voorafgaand zelf enkele sessies Reconnective Healing ® en aansluitend The Reconnection™ van enkele collega's mogen ontvangen. Toen was ik er helemaal klaar voor!

Vanaf dat moment was ik veranderd: verbonden met mijn Hogere Zelf, waarnaar ik al gedurende lange tijd op zoek was. Daarna werd ik als vanzelf op mijn uiteindelijke levenspad gezet. Hoe druk ik ook bezig was met andere werk, met andere dingen: ik vond altijd wel wat tijd om intensief bezig te zijn met The Reconnection, één-op-één en op afstand. Wonderbaarlijk!

Ik voelde dat het klopt wat Eric zegt in zijn boek: “De genezende energie komt uit de Bron en stroomt in en door ons, van ons uit en naar ons toe. Deze energie is als licht dat door een prisma valt. Wij zijn het prisma. Wij worden één met de cliënt en het universum in het genereren van een wederzijds energieveld dat bestaat uit liefde, in de meest verheven betekenis van het woord, en een staat van eenheid. De behoeften van de cliënt worden door het universum herkent, dat vervolgens de omstandigheden creëert waardoor de juiste reactie op die behoeften optreedt.Eric licht toe: "Wil genezing plaatsvinden, dan heeft iedereen een rol in die ervaring, maar hoe het gebeurt? Heb de moed om te zeggen dat niemand het precies weet."

Daadwerkelijk starten met mijn praktijk als Reconnective Healing Practitioner™.heb ik uitgesteld omdat ik het gevoel had er te weinig tijd voor te hebben, werkend in de gemeente Westland, ter ondersteuning van de Gemeenteraad, waar ik trots op ben. Maar nu is geen uitstel meer mogelijk, omdat de roeping daartoe op een manier tot mij komt die ik nooit heb verwacht. Als ik een Reconnectieve Healingsessie geef dan hoor ik onbeschrijfelijk mooie muziek die aanzwelt en daarna langzaam wegebt: voor mij het signaal dat de sessie voorbij is en dat wat het universum voor die bepaalde persoon in petto had is gebeurd!

Als ik langere tijd hier niet zo mee bezig ben, dan krijg ik een gevoel van heimwee naar die muziek, die pas terugkomt als iemand mij het vertrouwen schenkt om zo'n sessie te mogen geven.

Ik kan er nu dus niet meer omheen: dit voelt als roeping en in verbondenheid met mijn Hogere Zelf ga ik die volgen.

Ik hoop jullie te ontmoeten, onder meer als vrijwilliger in het team van dr. Eric Pearl tijdens een van zijn seminars; ik ben er reuze trots op dat ik daartoe ben uitgenodigd. Ik voel mij daarbij warm omarmd door Eric's Team, omdat wij allen van The Reconnnection dezelfde missie voelen en in onze directe omgeving en wereldwijd willen uitdragen.

Met vriendelijke groet,

Karin van Agteren

info@karin-reconnect.nlvorige paginaKijk voor een overzicht van alle therapeuten over de wereld op http://www.reconnectionpractitionersgroup.com/directory/.