Practitioners Nederland en België

Marjo Schilstra

Telefoon: 06-13123808
E-Mail marjoschilstra@emotief-healingencoaching.nl
Website: www.emotief.com of www.emotief-healingencoaching.nl
Plaats: Hengelo(OV)
Provincie: Overijssel
Level: 3C
Praktijk sinds: 2014

Ik ben Marjo Schilstra en mijn praktijk heet Emotief Healing en Coaching. Ik werk met Reconnective Healing , The Reconnection, een speciale vorm van Coaching en Bachbloesemremedies.
Ik heb 20 jaar met succes Reiki gepraktiseerd, tot ik in aanraking kwam met Reconnective Healing en The Reconnection. Ik wist dat dit echt bij mij paste. Ik onderging een mooie Healingsessie en The Reconnection. The Reconnection was een fantastische ervaring. Ik voelde direct de frequenties en het leek of mijn hele lichaam opnieuw werd geprogrammeerd. Vanaf die tijd zijn de frequenties bij me gebleven en leiden me bij de Healingsessies .
Cliënten ervaren allemaal hun eigen unieke Healing, met verschillende persoonlijke ervaringen. Reconnective Healing opent toegangspoorten die voorheen gesloten bleven en zet mensen in hun kracht.
The Reconnection biedt dit alles èn meer. Het is een waarachtig levensveranderend proces en fantastisch om te mogen geven. Voor meer informatie verwijs ik graag naar mijn site.
Als je Healing nodig hebt op lichamelijk, mentaal of emotioneel gebied of gewoon nieuwsgierig bent, verwelkom ik je graag in mijn praktijk in Hengelo, Overijssel. tel.06-13123808
Meer informatie: www.emotief-healingencoaching.nl
Marjo is Level I/II/III, Foundational Practitioner of Reconnective Healing™ en  Reconnection-Certified Practitioner™ naar de nieuwe practitionerstandaard van The Reconnection.com.


vorige paginaKijk voor een overzicht van alle therapeuten over de wereld op http://www.reconnectionpractitionersgroup.com/directory/.