Practitioners Utrecht

Esther van den Wildenberg

Telefoon: 06-41266114
E-Mail esther@sanistrella.nl
Website: www.sanistrella.nl
Plaats: Utrecht
Provincie: Utrecht
Level: 2F
Praktijk sinds: 2016

Magisch! Dat is het woord wat Reconnective Healing bij me oproept. Sinds 2009 werk ik met deze bijzondere frequenties, nadat ik geïnspireerd was geraakt door het boek van dr. Eric Pearl en zijn training heb gevolgd. Ik ben inmiddels getuige geweest van wonderbaarlijke healings van zowel mensen als planten. Omdat ik graag meer wilde doen met Reconnective Healing heb ik in 2015 bij Eric het Foundational Practitioner Program gevolgd.

Het magische aan de Reconnective Healing energie is dat ze zichzelf stuurt en precies weet waar ze nodig is in het lichaam en energieveld. Ik fungeer als een - zeer dankbaar - kanaal en instrument voor de geleiding. Je mag erop vertrouwen dat er een kracht aan het werk is, groter dan wijzelf, die precies weet wat jij op dit moment mag ontvangen om weer in balans te komen.

Wil je je laten verrassen door de kracht van Reconnective Healing, neem dan contact met me op. Ik werk vanuit een open hart en met een open mind. Alles mag er zijn. Voel je vrij om weer helemaal jezelf te worden!

Ik kijk ernaar uit je te mogen ontmoeten.

Van hart tot hart,

Esther van den Wildenbergvorige paginaKijk voor een overzicht van alle therapeuten over de wereld op http://www.reconnectionpractitionersgroup.com/directory/.