Practitioners Nederland en België

Saskia Biesterbos

Telefoon: 06-49958556
E-Mail zuiverbewust@gmail.com
Website: www.zuiver-bewust.nl
Plaats: Breukelen
Provincie: Utrecht
Level: 3
Praktijk sinds: 2012

Uit het niets kwam ik in de zomer van 2011 in aanraking met het boek “De Reconnectie, heel anderen, heel jezelf” geschreven door arts/chiropractor Dr. Eric Pearl. Ik las het boek in één adem uit en werd geraakt door de voelbare energie die het boek uitstraalde en die ik door mijn lijf voelde gaan stromen. Een hele andere Healing-energie dan die ik tot dan toe had ervaren. Het smaakte naar meer.  
In 2012 ben ik door Dr. Eric Pearl opgeleid en gecertificeerd tot het geven van Reconnective Healing & The Reconnection.
Geraakt door de eenvoud en de effectiviteit van de Reconnective Healing energie draag ik het graag uit naar anderen. Het is er immers altijd en overal, alleen voelen en ervaren we er ons niet altijd en overal mee verbonden. Ik sla graag een brug tussen de Reconnective Healing frequenties en jou, zodat jij, in verbondenheid met het Universum, de Healing energie mag ervaren. Sta open voor het contact en ervaar zelf wat er zich aandient, wat het jou te bieden heeft. Wat je er van waarneemt is voor iedereen UNIEK.
Kom ervaren wat de Reconnective Healing voor jou in petto heeft.
 
Warme groet Saskia  


vorige paginaKijk voor een overzicht van alle therapeuten over de wereld op http://www.reconnectionpractitionersgroup.com/directory/.