Practitioners Zuid-Holland

Susan Vierhout

Telefoon: 06-55788546
E-Mail info@susanvierhout.nl
Website: www.susanvierhout.nl
Plaats: Den Haag
Provincie: Zuid-Holland
Level: 3
Praktijk sinds: 2009

Susan Vierhout

Mijn eerste kennismaking met The Reconnection® was via de bestseller van Eric Pearl: ‘De Reconnectie’. Tot twee keer toe kreeg ik van verschillende mensen de tip om dit te lezen, waarna ik toch wel erg nieuwsgierig werd…

Ondanks dat ik niet van lezen hield – ik kon er doorgaans de rust niet voor vinden en creëerde liever mijn eigen romans – las ik dit boek ‘in een adem’ uit. Het was zeer humoristisch geschreven en Eric gaf blijk van een uiterst nuchtere levenshouding; een houding die mij erg aansprak. Naar aanleiding van dit boek liet ik me spoedig healen en reconnecten…

Mijn ervaring met het reconnecten van anderen is dat als zij na ongeveer een half jaar na ‘The Reconnection®' terugkijken op de tussenliggende periode, er essentiële dingen zijn veranderd in hun leven. Ikzelf bleek bijvoorbeeld nog geen maand later de vader van mijn kind te hebben ontmoet (waar ik overigens nog steeds mee samenleef). En dat na nog nooit met iemand te hebben samengewoond en in andermans ogen de eeuwige vrijgezel te hebben geleken!

Geboeid als ik was, woonde ik in 2009 het Reconnection-seminar bij (dit heette destijds level I, II en III), zodat ik deze unieke frequenties van energie, licht en informatie op mijn beurt weer kon doorgeven aan vele anderen en zo mijn bijdrage kon leveren aan onze evolutie. Tegenwoordig mag ik mezelf de nieuwste titels toebedelen: ’Reconnective Healing Foundational Practitioner’ (RHFP) & ‘Reconnection Certified Practitioner’ (RCP).

Ik geniet nog iedere dag van het prachtige werk dat ik mag verrichten (of liever gezegd ‘betaalde hobby’) en ik hoop nog vele mensen dat aanzetje te mogen geven naar een leven vol licht en liefde.

 

SUSAN VIERHOUT – Body, Mind & Soul Therapy

In 2007 starte Susan haar praktijk ‘SUSAN VIERHOUT – Body, Mind & Soul Therapy’ om mensen te kunnen begeleiden bij het in hun kracht gaan staan. Aangezien zij de ruim 9 jaar daarvoor in verschillende functies in loondienst mensen had begeleid (zowel individuen als groepen), begon zij met geven van counseling & coaching sessies.

In 2008 breide Susan haar menu uit met massagetherapie. In 2009 voegde zij er ook nog de sessies Reconnective Healing® & The Reconnection® aan toe en ging zich vanaf die periode fulltime bezig houden met haar praktijk. Het was ongetwijfeld niet ‘toevallig’ dat Susan zich in dat jaar tevens had laten Reconnecten.

Inmiddels focust Susan zich puur op massage & healing sessies en combineert dit desgewenst met professionele coachingstechnieken. Tijdens haar healing sessies zijn het met name haar integere houding en haar nuchtere instelling die haar typeren.

  Contactinformatie                                                      Diensten

  SUSAN VIERHOUT                                                         Reconnective Healing®

  Gedempte Sloot 116                                                  The Reconnection®

  2513 TD DEN HAAG (centrum)                                  Massage(therapie)

 +31 6 55788546

 www.susanvierhout.nl 

 info@susanvierhout.nl

 vorige paginaKijk voor een overzicht van alle therapeuten over de wereld op http://www.reconnectionpractitionersgroup.com/directory/.