Practitioners Noord-Holland

A.A.C. Paulamaria

Telefoon: 020-3020152
E-Mail info@paulamaria.nl
Website: www.paulamaria.nl
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Level: 3
Praktijk sinds: 2010

Paulamaria is bewust geboren (helderziend, helderhorend, ..., -wetend). Het directe contact met het Goddelijke combineert ze met ontwapende eerlijkheid en even heldere als praktisch gegronde adviezen. Eenvoud als kenmerk van het Ware.

 

Paulamaria is een zeer ervaren therapeut, trainer en medium met 40 jaar werkervaring en een internationale werkkring. Voor haar kennismaking met The Reconnection en Eric Pearl heeft ze vele opleidingen gevolgd. Zij is oprichter van het Instituut voor Multidimensional Training, Coaching en Healing.

 

Paulamaria is erg enthousiast over de directe transformatie en genezing die Reconnective Healing en The Reconnection bij mensen te weeg brengt. Ze is vereerd, dankbaar en blij om je te mogen helpen her-verbinden aan je eigen universele Kracht en Kennis.

 

Paulamaria spreekt Nederlands, Engels en beperkt Duits en Frans en werkt vanuit meerdere lokaties (o.a. Amsterdam, Veluwe) en tevens op afstand. Ook geschikt voor kinderen (o.a. ADHD) en dieren.

 

Voel je vooral vrij om te  bellen voor alle informatie die je nodig hebt en om persoonlijk contact te leggen. Welkom!

 vorige paginaKijk voor een overzicht van alle therapeuten over de wereld op http://www.reconnectionpractitionersgroup.com/directory/.