Practitioners Utrecht

Ellen Langhout

Telefoon: 06-23312184
E-Mail ellen.langhout@kpnmail.nl
Website: www.the-reconnection.nu
Plaats: Amersfoort/Soest
Provincie: Utrecht
Level: 3
Praktijk sinds: 2008

Wie is uw Reconnective Healing Practitioner?

Ellen Langhout is uw Reconnective Healing Practitioner en is geregistreerd Coach/Therapeut. Zij heeft in Nederland in maart 2008 bij Dr. Eric Pearl de training Reconnective Practitioner Level I, II & III gevolgd.

Inmiddels behoort zij tot één van de weinigen die in Nederland officieel gecertificeerd zijn als "Certified Reconnective Healing Practitioner" en heeft hiervoor ook een apart examen moeten afleggen.

De meeste Reconnective Practitioners hebben een "Certificaat van Deelname", welke men ontvangt na het volledig deelnemen van Level I/II en eventueel Level III. Tot nu toe heeft zij elk jaar het Reconnection Team mogen assisteren in Amsterdam, wat voor haar van grote toegevoegde waarde is t.a.v. de diepere kennis over The Reconnection.

Ellen is een gepassioneerde Yoga Teacher en heeft in november 2010 met succes de Reconnective-Yoga Instructor Course afgerond. Uniek in Nederland, want momenteel zijn er slechts 2 of 3 gecertificeerde RY-docenten. Inmiddels geeft ze ook Reconnective-Yoga lessen in Amersfoort/Soest/Soesterberg.

Binnenkort zal zij deelnemen aan de Practitioner Mentoring-training Level IV, zodat zij internationaal The Reconnection Organisatie kan ondersteunen als Teaching Assistant bij het uitdragen van de gezamenlijke Missie: "Energie, Licht en Informatie resp. Reconnective Healing over de hele wereld te verspreiden, zodat de mens in staat wordt gesteld "energetische helingtechnieken" volledig te overstijgen, teneinde een hoger niveau van heling te bereiken!vorige paginaKijk voor een overzicht van alle therapeuten over de wereld op http://www.reconnectionpractitionersgroup.com/directory/.