Practitioners Noord-Holland

Dianne de Groote-Brandsma

Telefoon: 06-12097886
E-Mail info@praktijkinbalance.nl
Website: www.praktijkinbalance.nl
Plaats: Den Oever
Provincie: Noord-Holland
Level: 3C
Praktijk sinds: 2011

Een snelle en effectieve manier om je zelf herstellend vermogen te activeren en de balans te herstellen op fysiek, emotioneel, geestelijk en spiritueel niveau. Dat is kort en eenvoudig gezegd waar het bij Reconnective Healing® om gaat. Reconnective Healing is een terugkeer naar een optimale staat van balans. Het is het gevolg van een interactie met een alles omvattend veld van Reconnective Healing frequenties. Tijdens een sessie komen we in contact met deze krachtige frequenties die bestaan uit energie, licht en informatie.

De persoonlijke Reconnection geeft een gevoel van diepere verbondenheid, versnelt je ontwikkelingsproces en helpt bij het vinden van je levensdoel.  Na The Reconnection zul je merken dat je je levensdoelen sneller ontdekt en bereikt. Je kunt meer bij jezelf blijven en helderder zien waar je naartoe wilt in je leven.​:

In 2010 kwam Dianne in aanraking met The Reconnection door 3 Reconnective Healing sessies te ontvangen, een zeer mooie ervaring. Tijdens het ontvangen van de eerste Reconnective Healing, zonder eigenlijk precies te weten wat het was, voelde ze al dat de vorm van deze healing methode heel uniek was. In juni 2011 volgt Dianne het seminar van Dr, Eric Pearl in Amsterdam, sinds 12 juni 2011 is ze een Reconnective Healing Practitioner. Ze start op 17-06-2011 met Praktijk In Balance. In maart 2012 volgt ze opnieuw een seminar voor het behalen van level III The Reconnection. Hierdoor is ze ook bevoegd om de persoonlijke Reconnection te faciliteren. De Reconnection 'zet je versneld op je levenspad' en daar is de praktijk van Dianne een goed voorbeeld van. Sinds maart 2013 geeft ze ook Mindfulness trainingen en kan er mee worden gedaan met een meditatiegroep. In maart 2015 gaat Dianne opnieuw naar een seminar van The Reconnection® met Dr. Eric Pearl, ditmaal voor een update naar Reconnective Healing® Foundational Practitioner, om dit mooie werk zo professioneel mogelijk te kunnen blijven uitvoeren.

Met Praktijk In Balance hoopt Dianne onder andere door het werken met Reconnective Healing® en The Reconnection® mensen te kunnen helpen om de balans (weer) in hun leven te laten hervinden! Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.praktijkinbalance.nl, bellen of mailen kan ook. 

 

 vorige paginaKijk voor een overzicht van alle therapeuten over de wereld op http://www.reconnectionpractitionersgroup.com/directory/.