Practitioners België

Christel Cleys

Telefoon: 0476240806 / 0032-476240806
E-Mail VanZelfLeven@gmail.com
Website: www.VanZelfLeven.be
Plaats: Kruibeke
Provincie: Belgie
Level: 3C
Praktijk sinds: 2013

Met CVS en fibromyalgie als diagnose, na jarenlange gezondheidsproblemen, had ik het gevoel dat ik mijn energie voor dit leven had opgebruikt.  Als rationeel en hoog-gevoelig persoon bleef ik zoeken naar oplossingen.  Begin 2013 ontving ik 3 Reconnective Healing®sessies, gevolgd door de Reconnection®. 

Dit betekende een keerpunt in mijn leven!  Ik ervaarde dat er een onuitputtelijk veld van energie, licht en informatie ten allen tijde beschikbaar is.  Ik bruis nu van leven !!

In mijn verlangen om deze frequenties te delen volgde ik in Londen de opleiding tot Foundational Reconnective Healing® Practioner.  In Nederland trainde ik me verder tot Reconnection Certified Practitioner®.

Ik voel diepe dankbaarheid om een kanaal te zijn voor deze nieuwe manier van helen.  Met blijheid en verwondering zie ik telkens weer de diepgaande effecten van de Reconnective Healing® frequenties op de mensen die mijn praktijk VanZelf Leven in Kruibeke bezoeken.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten en je te mogen aanbieden wat jij nu nodig hebt.

Christel Cleys

 vorige paginaKijk voor een overzicht van alle therapeuten over de wereld op http://www.reconnectionpractitionersgroup.com/directory/.