Practitioners Nederland en België

Lieve Caljon

Telefoon: 04705 844 39 / 0032 4705 844 39
E-Mail lieve.caljon@gmail.com
Plaats: Overpelt
Provincie: Belgie
Level: 2
Praktijk sinds: 2015

Van 1987 tot 2015 werkte ik als verzorgende bij dementerende bejaarden. Ik vond het jammer dat zij vaak onder de medicatie zaten waardoor hun geest verdoofd werd en er bij momenten héél wat negatieve bijwerkingen optraden zoals kwijlen en suf zijn….

Ik besloot een cursus Bachbloesemtherapie te volgen en we begonnen op de afdeling te experimenteren met de bloesems met vaak héél goed resultaat. Reguliere medicatie die voor veel ongemak zorgde bij de bewoners kon dikwijls gestopt worden na een tijd ! Maar toch had ik het gevoel dat ik iets mistte…. Ik had zó graag nog iets meer kunnen betekenen voor deze mensen.

Pas in 2012 kreeg ik via een vriendin het boek van Eric Pearl tot mijn beschikking en ik las het in bijna 1 ruk uit ! Ik was al wel bezig met energetisch werk maar ik had altijd het gevoel dat er iets ontbrak. En…. DIT WAS HET !! Ik VOELDE werkelijk dat er iets in gang gezet werd en wou absoluut de opleiding volgen !! Pas enkele jaren later is het me gelukt en ondertussen heb ik mijn praktijk in bijberoep omgegooid naar een volledig zelfstandige praktijk waar ik nu gescheiden van elkaar zowel Bachbloesemtherapie als Reconnective Healing aanbied.

Het is zo mooi om te zien hoe de mensen na de healing soms dingen aangeven die geheeld zijn waar ze niet specifiek voor kwamen. Mensen gaan zich beter voelen en krijgen telkens weer wat bij hun persoonlijk ontwikkelingsproces past en wat ze nodig hebben om vooruit te raken.

Ik ben blij dat ik van mijn hobby mijn beroep heb kunnen maken en kijk er echt naar uit om samen met jou aan dit proces deel te nemen zodat je weer gezond wordt en geheel in je kracht komt ! Iemand terug gelukkig maken…. Daar doe ik het voor. Dat is het mooiste geschenk.

Tot dan ! Lieve


vorige paginaKijk voor een overzicht van alle therapeuten over de wereld op http://www.reconnectionpractitionersgroup.com/directory/.