Practitioners Noord-Brabant

Benito Otero

Telefoon: 0622649381
E-Mail info@just-be.one
Website: just-be.one
Plaats: Eindhoven / Son en Breugel
Provincie: Noord-Brabant
Level: 3C
Praktijk sinds: 2016

In Son en Breugel, aan de noord kant van Eindhoven (licht stad), bied ik Reconnective Healing en The Personal Reconnection aan als onderdeel van mijn praktijk Just Be One.

Terwijl je op mijn massagetafel ligt met je kleren aan, zal ik je zonder je aan te raken, kennis laten maken met de energie die zorgt voor ontspanning en balans. Hierdoor ga je weer beter voelen wat je goed doet en wat niet.

Het kan genezings- en bewustwordingsprocessen ondersteunen, waarbij de effecten soms direct merkbaar zijn en soms langzamer doorwerken. Er gebeurt altijd wel iets op het vlak van gezondheid, werk, relaties, en groeiprocessen. Vooral de dingen die je niet verwacht, maakt het zo een byzondere ervaring.

Kijk eens op mijn website just-be.one voor meer informatie en neem contact met me op als je nog vragen hebt of een afspraak wilt maken voor jouw eerste sessie. Heel graag tot ziens!

 

Hartelijke groet,

 

Benito Oterovorige paginaKijk voor een overzicht van alle therapeuten over de wereld op http://www.reconnectionpractitionersgroup.com/directory/.