Practitioners Noord-Holland

Beata van Etten

Telefoon: 06-43106917
E-Mail info@HealingTherapie.nl
Website: www.HealingTherapie.nl
Plaats: Loosdrecht
Provincie: Noord-Holland
Level: 3
Praktijk sinds: 2011

Voor mij is Reconnective Healing & The Reconnection een heel belangrijke stap geweest in mijn leven (2011 en 2012). Het heeft mij op het pad van mijn Bestemming gezet. Inmiddels heb ik al vele mensen ook een heel mooie Reconnective Healing behandeling kunnen geven, ik doe dat dagelijks in mijn eigen praktijk in Loosdrecht.

Van origine ben ik healer en Lichtwerker. Mensen komen met een vraag of toestand, waarin zij verandering willen. In de meeste gevallen wordt de gewenste verandering ook (voor de klant herkenbaar, zie de reviews op mijn website) binnen 3 weken (en daarna!) ingewilligd op een heel mooie en toepasselijke manier.

Het liefst zou ik alle mensen op de wereld 1 behandeling willen geven, omdat hun leven dan weer ‘gestroomlijnd’ verder kan gaan. Indien mensen nog meer met mij willen uitdiepen, dan kan ik ze ondersteunen met inzichten uit mijn (lichaamsgeöriënteerd werken) 20 jaar opleidingen + mijn huidige astrologie-opleiding. Bovendien kunnen ook zaken en omstandigheden geheald worden. Graag tot ziens in mijn praktijk in Loosdrecht! www.HealingTherapie.nlvorige paginaKijk voor een overzicht van alle therapeuten over de wereld op http://www.reconnectionpractitionersgroup.com/directory/.